Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bu ay sonu turkiyeye geliyorum, burdan telefon getirip orda satmayi dusunuyorum. Bana turkiyede en revactaki en pahali 5 telefonu sirasiyla soylermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 nokia 7250 nokia 6610 nokia 6100 panasonic gd87 sonyericsson un son modeli kameralı olanı t410 mu ney Pazar alanına taşınır. şaşırma[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 tasinmaz cunku birsey satmiyorum sadece bilgi sordum. Pazar alani descriptionini okursan " 2. el alim satim " yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Foxx Nokia 7250 yi ne kadara getirebilirsin? 1-2 tane alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yaw fiyatlarini ya yazin suraya sormayim tek tek herkese. 7250 o kadar pahali degil sanirim. Ben dedim en pahali 5 taneyi yazin diye ama boyle uydulu falan olanlari da yazmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Evde değilim foxx bakamıyorum fiyatlara. ama güncel fiyatlar için www.baskuda.com ve www.hepsiburada.com a bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 eno bakıyorum ii kazanıyo profocio patronlar kendilerine telefon mu alıyolar =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sagol eno bu sitelerdeki fiyatlar normalmi pahalimi oraya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 @Berk: Yok be berk. :) @Foxx: Normal piyasa fiyatları onlar Foxx.. Bir ara bana getirebileceğin telefonları ve fiyatları yollayıver özel mesajdan.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yok yok sen ii kazanmışsın o zaman sen bie sponsor olsana?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 En pahalı telefon ne şu anda? Heralde Siemens SL 55?? 740milyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 n-gage herhalde 1.5m civarı[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 nokia nın 80li falan bişiyi vardı.dışı titanyum. 2 milyar'dı yanlış hatırlamıyosam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ngage 300dolar altı olacak diyorlardı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: Ra_d, 19 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki: nokia nın 80li falan bişiyi vardı.dışı titanyum. 2 milyar'dı yanlış hatırlamıyosam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. ohş ne para beah[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben sl55 aldım 460 euro[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 8910i[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 şu numarayı ara ve sor hangi telefonu kaça alırlar, kaç tane alırlar, doğu bank'ta bir telefoncu 0212 522 80 42[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 sagolun arkadaslar isime yaradi yazdiklariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Millet direk sacmalamis en phali ve satista ragbet gorenleri Sony Ericcson P800 Nokia 7250 Nokia 3650 Nokia 7650 Siemens SL55 Ve sen gelesiye kadar ciakrmi bilmem ama getirebilirsen ben alirim hemen bir Siemens SX1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 5 tane Sony-Ericsson p800 getir boşwer diğerlerini=) 1 yada en fazla 2 ay önce arkadaş 1 milyara aldı Palm modunda bi telefon gayet güzel memorysi arttırılıyo fln Türkiyede eğer daha ucuza satabiliceksen direk satarsın en pahalı telefonda budur sanırım en gelişmiş telefon olduğu şüphesiz kaçtane telefonda web browser varki? (wap demiyorm bak dikkatinizi çekerim) Fiyatlar düşmüş olabilir 1 milyarında altına ama en iyisi budur derim getir getirebildiğin kadar kesin satarsın hatta satmadan satiyorum.com a bi ilan ver elimde var fiyat şu fln sıfır km yurt dışından getirilme fln yaz bakalım kaçtane mail alıcaksın..[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 en pahalı ve revaçtakiler şöyle ; Sony Ericsson P800 Sony Ericsson T610 Nokia 3650 Nokia 7250i Nokia 7650 Nokia 8910i (Siyah) Panasonic GD87 (baya güzel) Samsung S300 (fena deil) Siemens SL55 (pahalı ama tutmadı pek) LG 7100 (yeni geldi, mükemmel) i-mate Microsoft Windows Smartphone (fena deil)[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bir de nokia n-gage var. getireceğin telefonları ve fiyatlarını ben de pm den rica edeyim :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Vodan, 20 September 2003 04:15 tarihinde demiş ki: kaçtane telefonda web browser varki? (wap demiyorm bak dikkatinizi çekerim) java desteği olan bütün telefonlarda var, yüklü gelmese bile onlarca web browser arasından istediğini yükleyebiliyosun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 evet ben de ilgileniyorum bana da bi pm atarsan sevinirim fiyatları, veya foruma yaz herkes ilgilensin sonuçta daha ucuza olacaksa niye senden almayalım :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar